Våra tjänster

Allmän konstruktion

Vi har lång erfarenhet av att ta oss an både små och enkla projekt, såväl som stora komplexa. Oavsett storlek eller svårighet hjälper vi dig gärna att hitta enkla och ekonomiska lösningar som uppfyller alla de krav som ställs på just er byggnad. I rollen som huvudkonstruktör har vi ett nära samarbete med både dig som beställare och övriga projektmedlemmar under hela byggprocessen, från skisskede till färdig byggnad.
Vårt mål att alltid att du ska känna dig trygg med ditt val av konstruktör. Vi strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete där vi kan hålla en öppen dialog och ha förståelse för varandras verksamhet.

Betongkonstruktioner

Behöver du hjälp med en plintgrund eller kanske ett flervåningshus i betong? Då kan vi hjälpa dig! Vi utför projektering för alla typer av platsgjutna betongkonstruktioner. Våra uppdrag projekteras alltid i 3d, och vi hjälper dig ta fram volymer och armeringsspecifikationer om så önskas.

Stålkonstruktioner

Weconstruct är specialiserade på stål. Vi har lång erfarenhet av projektering av stålkonstruktioner och är särskilt specialiserade på hallbyggnader. Vi sköter hela projekteringen från beräkning till färdiga handlingar. Med vår goda kännedom vet vi helt enkelt vad som fungerar bra och vad som är mest kostnadseffektivt. Allt från utformning av konstruktionens verkningssätt till stomindelningar och val av profiler. Vi har lagt mycket vikt på att automatisera modelleringsarbetet i Tekla structures. Vi skapar standardiserade stålkopplingar utformade efter era önskemål. Detta innebär att kopplingar programmeras i förhand så att de sedan endast behöver klickas ut, vilket i sin tur minimerar projekteringstiderna. Eftersom kopplingar standardiseras kan de sedan användas till nya projekt. Vi drivs av att hitta vägar som underlättar tillverkning och montage. Vi vill skapa långsiktighet mellan oss och dig som kund för att säkerhetsställa en hög leveranssäkerhet till hög kvalité.

Har du frågor och vill veta mer?